Welkom op onze website
 
Deze website ontleent haar naam aan Tempel, een gehucht in de polders bij Reeuwijk. Daar woonden wij jarenlang met heel veel plezier en genoten van de schoonheid van het Groene Hart.
Door verandering van werk zijn we echter in augustus 2012 verhuisd naar Twente en hebben het geluk weer op een mooie plaats terecht te zijn gekomen. Nu in een bosrijke omgeving vlakbij Hengelo, in Beckum, met uitzicht op een kudde waterbuffels.

Voorlopig houden we deze naam aan. De bezoekers van deze site en wij zijn er aangewend en bovendien staat ‘Tempel’ voor meer dan alleen voor een uiterlijke plek.

Deze website vertelt over:

Onze Voetreizen en geeft een indruk van een aantal lange afstandspaden die wij gezamenlijk liepen, zoals onze tocht van Maastricht naar Rome. Ook vertellen we over de Via Appia Antica, deVia degli Dei en andere wegen..

Geestelijke begeleiding - geeft informatie over de geestelijke begeleiding die Margreet geeft.

Boeken - Margreet schreef in 2011 Brak Land, mystiek voor beginners, een reisverslag en eind augustus 2013 verscheen van haar hand Melodie. Een vertelling over het verlangen.

Buffelpad - Vertelt over onze nieuwe woonomgeving.

En op de pagina Teksten zijn verschillende teksten en gedichten te lezen.
 

native art Solomon Islands naar interessante websites naar voetreizen naar geestelijke begeleiding naar naar de gepubliceerde boeken